Weekend Roundup: Bitcoin Strength bryter $ 51.000 när söndags ser marknadsrally

  • Bitcoin bryter 51 000 dollar på söndag när Ethereum jagar ner 1 700 dollar.
  • Uniswap hoppar över flera stora för att ta topp-8-positionen.
  • Ocean Protocol gör sin topp 100-debut efter att ha ökat med 37%.

I helgens sammanfattning vinner Bitcoin på söndag och bryter 51.000 dollar då lördagens dystra prestation övervanns sent på helgen. Ethereum och alla större altcoins såg också grönt på söndagen.

Bitcoin-möten

Helgen började långsamt. Lördag tog mycket liten rörelse på marknaden eftersom majoriteten av altcoins förblev platt. Men söndagen verkar ha fått starkt köpmoment då Bitcoin samlade över 5% på söndagen för att återkräva motståndet på 50 000 dollar. BTC bröt och höll $ 51 000 på söndag när marknadsåterhämtningen fortsätter.

ETH återställer

Ethereum hade också en ganska bra helg eftersom krypton klättrade över 8% på söndagen för att återkräva $ 1600 och driva mot $ 1700.

Ethereum har körts i samförstånd med Bitcoin. Så det är ingen överraskning att den senaste ökningen av BTC-priset också påverkar Ethereum.

Altcoin styrka fortsätter

Altcoins återgick till hausseartad fart eftersom marknadsvolatiliteten såg att altköpen ökade drastiskt på söndagen. De 100 bästa mynten växte över hela linjen, med inte mindre än 10% såg noll till minimala prisförluster på söndag.

Hela topp 10 bar Tether (USDT) såg grönt på söndagen. Detta är en trevlig förändring från förra veckan söndag, som övervägande var röd.

Uniswap växer till topp 10

Den mest anmärkningsvärda rörelsen inom topp 10 ser Uniswap bryta in i topp 10 på bekostnad av Bitcoin Cash. Uniswap var den största vinnaren i topp 10 och klättrade över 13% för att köra Doge, USDC, XLM, BCH, LINK och LTC. Språnggrodan över många stora mössor ser Uniswap sitta ganska på åttonde och ser nu XRP som sitt nästa offer. Uniswap har nu ett marknadsvärde på 16,5 miljarder dollar.

Binance, Cardano och Tether fortsätter alla att kämpa för tredje plats, med skillnaden i marknadsvärde mellan de tre är mindre än 700 miljoner dollar.

Topp 100 största vinster på helgen

Den största vinnaren på söndag var Ocean Protocol, som etablerade sig som ett topp 100-projekt. Efter en massiv prisökning på 37% klättrade OCEAN till plats 92 i topp 100.

Honorable nämner inkluderar Chiliz som nyligen meddelade en expansionsplan på 50 miljoner dollar. Uniswap finns också bland de fem största vinnarna bland de 100 bästa.

I slutet av helgen kom rörelse som saknades på lördag. Bitcoin och Ethereum ser båda starka ut när marknadsmomentet skiftar till den positiva sidan. Men måndag medför alltid osäkerhet och alla kommer att se upp vad som händer de första två dagarna i veckan. Går Bitcoin för $ 60.000 eller kommer vi tillbaka mot $ 44.000?