Bitcoin går ned, da markedskorrigering udsletter milliarder fra markedsdækslet

Bitcoin tumler $ 1.000 på 3 timer, når kryptotyreløb rammer en mur. Wall Street fortsætter sit rekordbrud, når det går ind i Thanksgiving.

Kort om

  • Bitcoins pris falder $ 1.000 på tre timer.
  • En stor tilstrømning af Bitcoin til børser menes at være bag udsalget.
  • Nasdaq slog rekorder i går, da de amerikanske markeder går ind i Thanksgiving.

Vi hader at sige, at vi fortalte dig det. I gårsdagens Market Watch diskuterede vi muligheden for en Bitcoin-korrektion, der snart skulle finde sted. Og det ser ud til, at det snart er nu.

Bitcoin havde været opkrævet i 36 dage – ifølge Relative Strength Index – og mange ventede nervøst på det øjeblik, hvor Bitcoins held ville ændre sig. Nå den dag er i dag. Bare 24 timer tidligere havde Bitcoin flirtet med $ 19.500, men kort efter middag i går begyndte Bitcoins pris at sive ned.

Derefter klokken 3:30 UTC faldt det ned fra en klippe og mistede $ 500 i løbet af få minutter. På tre timer havde den mistet $ 1.000. Hvad skete der? Et par ting. Den første var en stigning i aktivitet til udveksling. Flere hvaler – dem, der har mere end 10.000 BTC – syntes at flytte betydelige mængder valuta til børser.

Historisk set havde sådanne bevægelser tendens til at være et signal, der var ved at forlade deres positioner. Faktisk viser diagrammet leveret af Ki Young Ju, administrerende direktør for on-chain analysefirma Crypto Quant, tilstrømningen toppet lige da springet begyndte.

Andre har foreslået, at genåbningen af ​​den belejrede børs OKEx, som har omkring $ 13 milliarder dollars i Bitcoin, delvis skyldtes. Børsen skulle dog ikke være åben i yderligere fem timer, så der er mindre et stærkt signal der, men det kan signalere yderligere tab senere i dag.

Og andre sætter det ned på den naturlige rækkefølge.

Uanset om du købte øverst på markedet, er dine Bitcoin-beholdninger 7,8% mindre værd end de gjorde i går. Hvis du havde købt Ethereum, ville du være 13,5% fattigere. Faktisk er alle de 20 bedste kryptokurver efter markedsværdi blevet røde, hvor XRP tager 20% tab – men er stadig op 80% for ugen.

Alt i alt var det en knusende dag for krypto-overvågere, ligesom Amerika gjorde sig klar til Thanksgiving. Bah Humbug.

Nasdaq slår rekorder takket være Tesla

Over på Wall Street, mens i går var Dow Jones Industrial Average’s rekorddag, reagerede Nasdaq natten over med et eget rally.

Tesla førte afgiften og tog den til rekordhøjder i den tidlige handel. Dens markedsværdi er nu nord for 500 milliarder dollars. Denne værdiansættelse placerer Elon Musks elbilselskab inden for de 10 mest værdifulde virksomheder, ifølge Asset Dash. Sjovt faktum, Bitcoin gled tre steder efter gårsdagens markedsspring.

Dow trak sig tilbage fra sin rekorddag i går, da investorer flyttede penge væk fra virksomheder, der stadig er voldsramte af COVID, og ​​tilbage i den relative sikkerhed af Nasdaqs tech-aktier.

Dette afspejles i en prognose fra Goldman Sachs, der sagde, at den havde nedjusteret Amerikas Q4 og Q1 2021 prognoser, da landet fortsat ser rekordstore antal nye sager.

Amerikanske markeder er lukket i dag til Thanksgiving, hvilket vil være en lettelse for nogle og frustrerende for andre, der er ivrige efter, at denne markedsbølge aldrig slutter.