DeFi-beurs 1inch bereikt 10 miljard dollar in handelsvolumes

De decentrale beurs heeft alleen al in de afgelopen dag meer dan 222 miljoen dollar verhandeld.
Naar de maan met 1inch

Gedecentraliseerde uitwisseling (DEX) aggregator 1inch heeft meer dan $10 miljard in levenslange handelsvolumes verhandeld, zei het in een tweet op Maandag.

De aggregator is opgericht in 2019 en heeft miljoenen dollars opgehaald in financieringsrondes van VC’s en DeFi investeerders, vanaf Crunchbase. Het is sindsdien één van de grootste adoptieverhalen in de Crypto Bull ruimte geworden – met tienduizenden gebruikers die dagelijks zijn dienst gebruiken.

Met behulp van zijn liquiditeitsaggregator tools smart routing, verbindt 1inch een groot aantal gedecentraliseerde en gecentraliseerde platformen om slippage te minimaliseren en de beste prijs voor de gebruikers te vinden. Een dergelijk synergetisch effect van haar smart contract is substantieel gunstig voor de Ethereum gemeenschap.

En het doet wonderen. Volgens de tweet bereikte 1inch gisteren een levensduur van $10 miljard, waarvan $1 miljard in de afgelopen week zelf. Maandag ook gemarkeerd meer dan $222 miljoen wordt verhandeld op de beurs, de tweet gezegd.

De volumes komen waarschijnlijk van de superieure prijzen die 1inch kan leveren aan handelaren die gebruik maken van het platform. Wanneer zo’n swap verzoek wordt gedaan, scannen 1inch servers automatisch elke DEX service (zoals Uniswap, SushiSwap, of Khyber Network), waardoor de efficiëntie van het ruilen op DEXs wordt verhoogd.

Hierdoor kan 1inch de beste token-swap rates bieden die het op een enkele DEX kan vinden, in de kortst mogelijke tijd. Zo’n beweging helpt een handelaar tijd te besparen, wat gunstig is als het gaat om het maken van snelle bewegingen of het reageren op marktomkeringen.

De toekomst

Onlangs lanceerde 1inch ook Mooniswap, zijn eigen geautomatiseerde marktmaker ( WMA), evenals de uitgifte van de 1inch token, zijn eigen crypto. De eerste werd overgenomen van Uniswap, de huidige toonaangevende DEX, met verdere plannen om kenmerken te introduceren om vergankelijke verliezen voor liquiditeitsverschaffers te beperken door het verlagen van de winstmarges van arbitrageanten door middel van een vertraging van vijf minuten.

Aan de andere kant is de 1inch token een governance en utility token dat de innovatieve „instant governance“ tot stand brengt, een nieuwe functie die de gemeenschap in staat stelt om op een transparante, gebruikersvriendelijke en efficiënte manier te stemmen voor specifieke protocollaire instellingen onder het Decentralized Autonome Organisatie (DAO) model.

De token, die vorig jaar werd uitgezonden naar 1inch gebruikers, heeft ook voordelen zoals een vervalperiode, governance beloningen, verwijzingsbeloningen en een eenvoudig te gebruiken stemprocedure.